Ritmico Giurgiu, prima clinică specializată în boli cardiovasculare. Urmează alte 30

Clinica Ritmico Giurgiu este prima dintr-o rețea de clinici pe care parteneriatul Monza-Ares intenționează să le deschidă în perioada 2018-2023 în peste 30 de orașe din România.

În cadrul acestor clinici vor fi disponibile, la standarde de excelență, cele mai uzuale investigații pentru depistarea afecțiunilor cardiace: ecografie cardiacă, ecografie transesofagiană, ecografie doppler vasculară și arterială, ecografie doppler carotidiană, electrocardiogramă, monitorizare holter EKG, monitorizare holter TA și test de efort. În plus, pacienții vor putea fi consultați de medici cardiologi de renume, veniți special din București și din alte centre universitare din țară.

Clinica Ritmico Giurgiu are o suprafață de 120 de metri pătrați, trei cabinete medicale și va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-20.00. Consultațiile și investigațiile se vor putea face în baza unei programări telefonice la numărul de call-center 021 9966.

În perioada 20 martie – 20 aprilie, toți locuitorii cu adresa de domiciliu în Giurgiu vor beneficia de EKG gratuit, în baza buletinului de identitate.

„Proiectul Ritmico a fost dezvoltat datorită unei nevoi reale a pacienților de a accesa serviciii medicale de calitate, cât mai aproape de domiciliul acestora. Cu această ocazie, vor putea beneficia de toata gama de investigații cardiologice necesare pentru prevenția, cât și tratarea afecțiunilor cardiovasculare. De asemenea, acest proiect face parte din strategia de dezvoltare națională a Spitalului Monza din următorii ani, prin care ne propunem să fim mai aproape de pacienții care solicită serviciile noastre.” declară Luca Militello, directorul general al Spitalului Monza.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...