Rezidențial Apusului

Proiectul Rezidential Apusului este situat in Rosu, in imediata vecinatate a cartierului Militari si a zonei Pacii – Apusului si a Uzinei de Apa Rosu.

 

 

Despre complex:

Conform site-ului dezvoltatorului, ansamblul Rezidential Apusului ofera apartamente cu 2,3 camere si garsoniere, iar blocurile au un regim mic de inaltime (D+P+4E). In complex se gasesc locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, restaurant, supermarket, sala de fitness.

 

Harta:

Acces:

Accesul in complexul Rezidential Apusului se face din Strada Drumul Bacriului cu iesire directa in Strada Alexandru Ioan Cuza din Chiajna. Prin strada Televiziunii si in continuare pe Strada Ghirlandei se poate ajunge rapid la Statia RATB Complex Apusului.

 

Transport in comun:

Transportul in comun poate face prin intermediul RATB, statia Complex Apusului fiind la 10 minute de mers pe jos de complex. Aici are capatul de linie autobuzul 336 care merge la Universitate si o statie intermediara a autobuzului 178 cu capat de linie la Sala Palatului. De asemenea, din strada Alexandru Ioan Cuza se pot lua autobuzele Primariei Chiaja care au capat de linie la Lujerului.

Din apropierea complexului Rezidential Apusului, la aproximativ 5 minute de mers pe jos pe Strada Televiziunii se ajunge la statia RATB Margelelor de unde se poate lua autobuzul 106 cu capat de linie la Lujerului.

Statia de metrou Pacii este la aproximativ 25 de minute de mers pe jos de complex.

 

Prețuri apartamente:

Sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

 

Surse de informare:

Galerie foto: rezidentialapusului.ro/galerie-foto

Site oficial: rezidentialapusului.ro

Forumuri ale locuitorilor: forum.softpedia.com/topic/664265-rezidential-bacriului-rosu-chiajna

Facebook: www.facebook.com/rezidentialapusului

 

Sursa foto articol:

www.facebook.com/rezidentialapusului

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...