REWE a deschis Penny Market Zărnești

REWE continuă planul de extindere și deschide Penny Market Zărnești, județul Brașov. Astfel, rețeaua de magazine ajunge la 228 de spații deschise.

Magazinul Penny Market Zărnești are un spațiu de vânzare de 850 mp și o echipă de 16 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:00 – 22:00 și duminică între 08:00 – 21:00.

Penny Market Zărnești dispune și de un număr de 87 de locuri de parcare și 4 case de marcat. Adresa exactă a magazinului este: Strada Mitropolit Ioan Metianu, Nr. 148.

Varietatea de legume și fructe oferite de Penny Market este disponibilă tuturor clienților chiar de la intrarea în incinta magazinului, acesta punând la dispoziție și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie.

Clienții Penny Market vor beneficia și de un număr de produse diverse, disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...