Revolut se lansează de astăzi și în Statele Unite ale Americii

  • Revolut lansează aplicația și cardul de debit în Statele Unite ale Americii, unde are deja zeci de mii de utilizatori.
  • Utilizatorii americani pot cheltui și transfera bani la nivel global, pot deține și schimba 28 de monede în aplicație și își pot primi salariul cu două zile mai devreme.
  • Revolut intenționează să lanseze funcționalități și servicii suplimentare în viitorul apropiat, printre care: criptomonedele, platforma de tranzacționare de acțiuni fără comisioane și produsele de economisire.
  • Luna trecută, Revolut a încheiat o rundă de investiție serie D în valoare de 500 de milioane de dolari, ajungând la o evaluare de 5,5 miliarde de dolari. Printre investitori s-au numărat Ribbit Capital, Index Ventures, DST Global și TCV.

Depozitele clienților americani sunt asigurate de FDIC până la 250.000 de dolari, printr-un parteneriat cu Metropolitan Commercial Bank. Utilizatorii din SUA pot, de asemenea, să își primească salariul cu două zile mai devreme prin depunere directă.

„Întrucât costul vieții crește disproporționat cu salariile pe care le primesc oamenii, acum, mai mult ca oricând, aceștia au nevoie să știe cu exactitate ce bani le intră și le ies din cont. Ei trebuie să aibă toate uneltele necesare care să îi ajute să își gestioneze banii mai convenabil și mai clar”, a declarat Nik Storonsky, Fondator și CEO – Revolut.

Utilizatorii din Satele Unite ale Americii pot, de asemenea, să cheltuie și să transfere bani oriunde în lume, la schimbul valutar interbancar; pot deține și schimba 28 de monede în aplicație; pot retrage gratuit  numerar de la peste 55.000 de bancomate din SUA.

- Publicitate -

Platforma de licitații Direktcar.ro permite vizionarea mașinilor online, în timp real

Prin Direktcar.ro mașinile sunt vândute direct de proprietari, iar cumpărătorii le pot viziona de la distanță. Licitațiile durează cel...

ATAC by Auchan ajunge la cea de-a cincea unitate, după o nouă deschidere în Galați

Auchan deschide un nou magazin ATAC Hiper Discount la Galați, după unitățile inaugurate anul acesta în Brașov, Ploiești, Timișoara...