Rețeaua Stay Fit Gym va deschide prima sa locaţie din Iaşi în Palas Campus

Compania are 20 de locații şi plănuieşte să încheie anul cu aproximativ 30 de centre la nivel național

Stay Fit Gym, brand 100% românesc şi una dintre cele mai mari reţele de fitness & aerobic din țară va deschide o locație în complexul mixt officeretail Palas Campus Iași.

Noul centru Stay Fit Gym Iaşi va avea o suprafaţă de 1.000 mp şi va fi inaugurat pe 14 iunie 2023. Va oferi servicii de fitness, precum strenght, cardio, functional training, dar şi de cycling şi clase de grup.

În spaţiile de retail de la parterul clădirii de birouri, cu o suprafață de circa 6.000 mp, mai sunt prezente centre medicale, cafenele, restaurante, terase, un supermarket şi o zonă de servicii.

Palas Campus include la etajele superioare spaţii de birouri de ultimă generaţie, pe o suprafaţă de 54.000 mp, unde au sedii 13 companii multinaţionale, specializate în IT sau automotive.

Palas Campus este o continuare a primului proiect mixed-use de regenerare urbană din România, Palas Iași, din imediata vecinătate și a fost inaugurat în aprilie 2023 după o investiţie de peste 120 milioane de euro.

Aici și-au stabilit sediul 13 companii globale, cum sunt: Amazon Development Center România, AMD, Cognizant, Expleo, HELLA România/ FORVIA, Microsoft, Visma Software România etc.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: World Class va deschide un club de fitness în Sema Parc

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...