Rețeaua SmartBill, instrument online pentru transfer instant de documente

SmartBill rezolvă problema transferului de documente printr-o soluție digitală, disponibilă din această lună tuturor celor 50.000 de antreprenori care fac parte din ecosistem: Rețeaua.

SmartBill oferă abonaților transfer instant de documente, ce pot fi înregistrate cu un singur click sau trimise înapoi pentru revizuire printr-un simplu mesaj.

Asemănător cu principiul unei rețele sociale, Rețeaua SmartBill facilitează comunicarea între companii prin stabilirea unei conexiuni directe.

Odată realizată conexiunea, următoarele documente vor putea fi trimise și preluate automat, salvând tot timpul petrecut altfel cu înregistrări manuale, fie că este vorba de cheltuieli sau recepții.

De asemenea, pentru că toate operațiunile au loc prin SmartBill, riscul de a fi pierdute acte este eliminat, iar identificarea lor în gestiune se face cu o simplă căutare, la fel ca pe internet.

Adoptarea Rețelei SmartBill este gratuită pentru toți utilizatorii ecosistemului, iar utilizarea platformei nu va implica costuri suplimentare.

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...