Rețeaua Regina Maria a preluat Endo Institute Timișoara

Prin preluarea Endo Institute, cel mai mare centru de diagnosticare și tratament a endometriozei din Sud-Estul Europei, rețeaua de sănătate Regina Maria continuă dezvoltarea infrastructurii medicale la nivel național.

În luna iunie a anului trecut, Endo Institute a fost acreditat de Liga Europeană de Endometrioză (EEL) ca Centru de Excelență de nivel 3, singurul din România.

Endo Institute a primit certificarea de Centru de Excelență de nivel 3 în endometrioză de la Liga Europeană de Endometrioză, devenind astfel al treilea în Europa dintre centrele acreditate în afara țărilor vorbitoare de limba germană.

În fiecare an, Liga Europeană de Endometrioză va realiza un audit pentru asigurarea continue a calității expertizei medicale în domeniul diagnosticării și tratării endometriozei.

„Endo Institute a fost inițial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama că vorbim de o patologie complexă, așadar centrul s-a dezvoltat cuprinzând o multitudine de specialități secundare. Pentru noi a fost mereu importantă grija acordată pacientelor și credem că fiecare femeie are dreptul la un diagnostic corect și un tratament personalizat care să răspundă nevoilor ei. Endo Institute este singurul centru acreditat în România și singurul acreditat la vest de Viena de către Liga Europeană de Endometrioză.” declară dl. Dr. Voicu Simedrea, fondatorul Endo Institute.

Centrul de Excelență oferă peste 10 specialități medicale integrate, peste 30 de medici din aceste specialități și echipă chirurgicală multidisciplinară. În șase ani de activitate, angajați și colaboratori cu renume internațional au avut peste 400 de cazuri operate și peste 2000 de paciente examinate.


MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...