Rețeaua Mail Boxes Etc. a ajuns la cinci unități în România

În 2021, rețeaua Mail Boxes Etc. în România a crescut la cinci agenții, două în București și câte una în Cluj, Bacău și Negrești-Oaș.

Omul de afaceri Adrian Minea, master-francizorul pentru România, spune că are ca obiectiv local dezvoltarea a încă cel puțin cinci agenții până la finalul anului viitor.  

Creștere în franciză

Olivia și Vasile Spătăcean sunt doi români din Mediaș, plecați să muncească în străinătate acum 21 de ani și care au revenit definitiv în România.

Cei doi soți au ales să se alăture rețelei Mail Boxes Etc. și să deschidă prima agenție din Cluj-Napoca.

Primul francizat MBE în București este tânărul Artur Jalbă, 32 de ani. Fan al conceptului de franciză, și-a testat abilitățile de antreprenor, prin intermediul unei francize Shop&GO.

Alături de ceilalți doi parteneri, a ajuns în câteva luni să administreze 2 magazine Shop&GO și a început să studieze noi oportunități pentru a dezvolta un alt business.

Astfel, domnul Jalbă este al doilea român care a accesat franciza Mail Boxes Etc. în România și a deschis prima agenție din cele două funcționale în București. 

Pentru moment, majoritatea celor care apelează la serviciile agenției sunt străini – expați care cunosc conceptul din țările de unde provin.

Ce face Mail Boxes Etc.

Mail Boxes Etc. oferă servicii integrate de ambalare și curierat, logistică și fulfillment, poștă și management poștal, secretariat și customer service.

Totodată, compania prestează și servicii de graphic design, print și de marketing, oferind pachete personalizate în funcție de nevoile și preferințele clienților.

Astfel, într-o agenție MBE se găsesc trei domenii principale de business în același loc: ambalare și curierat, grafic design și print, micrologostică și fulfillment.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...