Rețeaua Dentară Clinicile Dr. Leahu deschide încă o clinică în București

Investiția în unitatea cu numărul opt din oraș a depășit 800.000 euro

Clinicile Dentare Dr. Leahu inaugurează cel de-al nouăsprezecelea centru stomatologic din rețea, în București, în urma unei investiții de 800.000 euro. Clinica din Piața Alba-Iulia este a doua ca mărime dintre cele opt unități ale rețelei din capitală.

Spațiul are 740 metri pătrați și găzduiește douăsprezece cabinete, bloc operator, radiologie și zonă dedicată serviciilor pentru copii, care integrează tehnologia de tip gamification.

Ne pregătim pentru un aflux de pacienți cu cazuri simple și investim în cât mai multe cabinete care să le trateze. Continuăm să facem și lobby pentru decontarea serviciilor de către stat sau angajator, prin abonamentele stomatologice, spune Dr. Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu

Majoritatea pacienților de peste 50 de ani solicită cel mai des tratamente cu implanturi dentare (15%) și proteze (14%), arată cea mai amplă analiză a companiei.

Chiar și tinerii sub 30 de ani vin la stomatolog cu afecțiuni care necesită deja tratamente de canal (18%), din cauză că nu au fost tratați la vârste mai fragede.

Mai mult, cel mai recent studiu Kantar, comandat de Clinicile Dentare Dr. Leahu au confirmat pentru al patrulea an la rând că o treime din părinți nu-și duc nici acum copiii la dentist.

Nici cei care își duc, totuși, copiii la stomatolog nu respectă opinia specialistului, 57% dintre serviciile stomatologice necesare copiiilor nu au fost accesate de părinți.

Diferența cea mai mare apare în rândul tratamentelor cu aparate dentare (77,69%), sigilări (65,55%) și obturații dentare (61,30%).

CITEȘTE ȘI: Clinicile Dentare Dr. Leahu listează pe AeRO obligațiuni de 10 milioane lei

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...