Rețeaua de unități MyAuchan din stațiile Petrom a ajuns la 33 de magazine

OMV Petrom și Auchan au mai inaugurat încă opt noi magazine de proximitate MyAuchan în stațiile Petrom, de la începutul acestui an.

Cele mai recente spații au fost deschise în benzinării Petrom din București, Ilfov, Buzău, Moreni, Târgoviște și Bucov (Prahova).

Cele mai recente magazine de proximitate MyAuchan au fost integrate în locul spațiilor comerciale existente din stațiile Petrom Pantelimon, Virtuții (București), Afumați (jud. Ilfov), Buzău Nord, Buzău Sud, Moreni, Târgoviște și Bucov (Prahova).

Cu suprafețe cuprinse între 50 mp și 147 mp, magazinele MyAuchan comercializează o gamă de până la 1700 de produse de la alimente premium, incluzând produse gata preparate, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe și legume, brutărie, lactate) și alte produse de băcănie, până la produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, produse pentru bebeluși și accesorii auto.

Toate cele 8 magazine includ și zone dedicate Costa Coffee, ca parte a unui parteneriat amplu ce presupune integrarea acestui concept la nivel național.

Parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan presupune reamenajarea atât la interior, cât și la exterior, a aproximativ 400 de stații de alimentare din rețeaua Petrom și integrarea magazinelor MyAuchan în spațiile comerciale existente.

În perioada 2021-2024, cele două companii vor investi peste 50 de milioane de euro în acest proiect și vor remodela anual circa 100 de stații de alimentare Petrom.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...