Rețeaua de stații de plată SelfPay s-a extins cu 1.400 de noi unități în 6 luni

Compania este în prezent lider de piață după numărul total de terminale self-service, cu o cotă de aproximativ 70%

Rețeaua națională de stații de plată SelfPay a ajuns la 7.700 de unități la finalul primului semestru din 2022, iar în luna septembrie a acestui an, rețeaua a atins deja 8.200 de stații de plată.

Zebrapay, dezvoltator al soluțiilor SelfPay, raportează la jumătatea anului un număr de tranzacții cu 20% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut, la un volum al plăților cu 27% mai mare.

În luna iunie stațiile de plată SelfPay și-au făcut intrarea pe piața din Irlanda, unde rețeaua numără deja 65 de unități, în perioada următoare compania urmând a-și lansa operațiunile în Franța, Italia și Spania.

Primul trimestru al acestui an marchează și lansarea aplicației mobile SelfPay Now în România, care oferă funcționalitatea Cash Deposit prin care utilizatorii pot alimenta cu numerar cardurile bancare în timp real, fără a mai fi necesar să se deplaseze până la bancă.

La 6 luni de la lansare, peste 50.000 de conturi au fost create de utilizatorii aplicației, în luna septembrie SelfPay Now ajungând să dețină peste 1% din piață ca număr de tranzacții de depunere de numerar pe card, conform datelor BNR.

Pentru finanțarea acestor proiecte, compania a emis în 2021 obligațiuni în valoare de 3 milioane euro și a accesat un credit de investiții în valoare de 1,2 milioane euro, în 2022 fiind contractate credite de investiții în valoare de 4 milioane euro.

CITEȘTE ȘI: Peste 30.000 de bucureșteni din Sectorul 6 și-au plătit impozitele online

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...