Rețeaua de socializare și responsabilizare socială Homeland, în versiunea beta

Chromosome Dynamics (CHRD) pregătește lansarea în sistem închis (maxim 10.000 utilizatori) a rețelei de socializare și responsabilizare socială Homeland, la finalul lunii august 2023.

Rețeaua este dedicată atât susținătorilor conservării și protejării mediului natural, cât și utilizatorilor care doresc să aibă o experiență plăcută și productivă în mediul de socializare online.

Versiunea Homeland 1.0 permite utilizatorilor să obțină informații cu privire la conturile care le-au accesat profilul prin abonarea la versiunea Homeland Pro, dar și posibilitatea de a dobândi badge-ul de Cont Verificat, contra cost.

Homeland permite creatorilor de conținut să dezvolte comunități plătite, considerate grupuri deschise tuturor utilizatorilor, cu posibilitatea accesării de conținut selecționat printr-un abonament lunar.

Mai mult, utilizatorii premium vor avea posibilitatea de a trimite cadouri de diferite valori (1/3/5 dolari) creatorului de conținut (ex: flori, cookies, ciocolată etc.).

Homeland introduce și promovarea in-chat, prin care permite inserarea reclamelor direct în chat-ul utilizatorilor targetați. Este disponibilă și varianta calsică de promovare în feed, prin intermediul platformei CHRDads.

CITEȘTE ȘI: Angajații care lucrează de acasă simt lipsa interacțiunii sociale

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...