Rețeaua de imagistică dentară DigiRay cumpără clinicile Dental Scan

Rețeaua de imagistică dentară si maxilo-facială DigiRay, cu acționar majoritar de investiții Black Sea Fund, a cumpărat clinicile Dental Scan din București.

Dental Scan are două clinici în București (în zona Floreasca și Obor).

DigiRay este o rețea de clinici de imagistică dentară si maxilo-facială fondată în 2011 de medicul Cristian Pop în Zalău.

La finalul 2020, DigiRay a atras ca investitor fondul de investiții Black Sea Fund, care a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni.

Planuri: Clinici în toate orașele României care au peste 40.000 de locuitori

Achiziția face parte din strategia de extindere în toate orașele României care au peste 40.000 de locuitori.

În prezent, DigiRay are o rețea de 14 clinici în Zalău, Satu-Mare, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Bistrita-Năsăud, Sibiu, Craiova, Constanța și București.

De asemenea, compania are un laborator de tehnică dentară în Cluj-Napoca.

Alte două tranzacții în discuție

DigiRay va deschide încă șapte unități până la sfârșitul lui decembrie în Botoșani, Suceava, Galați, Brăila, Râmnicu-Vâlcea și Pitești.

Reteaua ar putea încheia anul cu între 21 și 26 de unități, numărul variind în funcție de momentul finalizarii altor două tranzacții.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...