Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu ajunge la afaceri de 59,2 milioane lei

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a atins o cifră de afaceri de 59,2 milioane lei în 2020, cu 18% mai mult decât anul anterior.

Astfel, compania devine principalul jucător din industria serviciilor stomatologice, cu 14 clinici în care a tratat, în total, 15.000 de pacienți anul trecut.

Planurile pentru următorii cinci ani vizează creșterea capacității de a trata pacienți de la 15.000 la 100.000 pe an, prin extinderea rețelei cu încă 22 de clinici noi.

În paralel, va continua formarea a 60 de viitori specialiști în stomatologie pe an.

Interesant este că, în starea de urgență, rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu a fost singura entitate privată din stomatologie care a asigurat urgențele neîntrerupt, în cele șase județe în care este prezentă.

Pe parcursul anului trecut, a fost inaugurat Centrul Regional de Excelență Iași, în sistem de parteneriat și extinderea prezenței la Sibiu, prin preluarea pachetului majoritar al Corident Pro.

Mai mult, a fost deschisă prima clinică din afara țării, în sistem 100% digital, la Londra, sub brand-ul Implant Expert Liverpool Street.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...