Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a investit 750 000 euro într-o unitate la Iași

Clinicile Dentare Dr.Leahu anunță deschiderea la Iași a celui mai mare centru de excelență din regiunea Moldovei.

Investiția totală pentru dezvoltarea clinicii integrate a fost de 750.000 de euro și a fost susținută prin sistemul de parteneriere utilizat de rețea, prin care au fost deschise anterior și clinicile din Pitești și Oradea.

Clinica Dr.Leahu Iaşi, situată pe Str. Vasile Lupu, nr. 95F, are 12 cabinete, 2 centre de radiologie, bloc operator și integrează pe un sfert din suprafață zona serviciilor pentru copii și conceptul Academia Spațială Dr.Leahu, bazat pe experiența digitală.

Echipa actuală, care este în formare, numără 21 de persoane, dintre care 16 sunt personal medical.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în șapte orașe (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea și Iași), având 92 de cabinete pe o suprafață a spațiilor de peste 4.000 metri pătrați și cu o echipă de peste 350 de angajați, dintre care 98 de medici și 5 specialiști în anestezie.

Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este prima entitate din industria healthcare tranzacționată pe sistemul alternativ al Bursei de Valori București.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...