Retargeting Biz lansează o platformă de marketing automatizat all-in-one

Retargeting Biz a lansat noua platformă de marketing automatizat all-in-one, dedicată magazinelor online.

Platforma aduce îmbunătățiri la nivelul serviciilor deja existente, cât și două noi servicii, recomandări personalizate și newsletter dinamic.

Aceasta reunește toate canalele de marketing relevante pentru un magazin online, de la reclame automatizate în Google, Facebook, Instagram, la push notifications, pop-ups, SMS.

Cu Retargeting Biz, reclamele sunt 100% automatizate, iar rata de conversie devine cu până la 15% mai bună.

Valoarea medie a comenzii și timpul petrecut pe site cresc cu până la 20%, iar vânzările magazinelor online cresc cu până la 100%.

Cifră de afaceri de aproape 10 milioane lei în 2020

Cifra de afaceri la nivelul companiei a fost aproape 10 milioane lei în 2020, cu 58% mai mare decat în 2019.

În prezent, echipa Retargeting Biz este formată din peste 50 de persoane, dintre care 35 în România și peste 15 în piețele externe în care compania activează. 

Obiectivele din acest an vizează creșterea numărului de magazine online locale și internaționale care implementează noua platformă.

De asemenea, se urmărește consolidarea poziției pe piețele din România, Ungaria, Grecia și Bulgaria, dar și extinderea pe noi piețe europene.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...