Retailerul polonez de produse pentru fotbal R-GOL are magazin în București

Retilerul polonez R-GOL, care comercializează peste 5.000 de produse dedicate fotbalului și iubitorilor acestui sport are, pe lângă magazinul online, o unitate fizică în România.

Magazinul R-GOL București este cel mai mare magazin de fotbal din România și unul dintre cele mai mari de acest gen din Europa și este situat în strada Mihai Eminescu la parterul Eminescu 108 Office Building.

Unitatea este neută din punct de vedere al mediului, este interactivă, dispune de un spațiu pentru evenimente, un bosiko pentru mini-jocuri și este deschisă de marți până duminică de la 11:00 la 19:00.

În România, R-GOL furnizează echipamentul oficial de joc marca Adidas pentru mai multe cluburi, cele mai importante fiind Steaua București și Universitatea Cluj.

CITEȘTE ȘI | SPECIAL: Artă murală de excepție în Polonia

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...