Retailerul online Vivre continuă extinderea regională în Grecia

Vivre, cel mai mare retailer online home & deco din România, este începând de astăzi prezent pe piața din Grecia.

La 6 ani de la înființare, Vivre are deja o prezență extinsă în Europa, Grecia fiind a 9-a țara în care oferta retailerului este disponibilă cu produse de decor, baie și bucătărie, textile, covoare, obiecte de iluminat și accesorii. La începutul lunii, Vivre a depășit 3 milioane de comenzi realizate de cumpărătorii din România, Bulgaria, Croația, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia și Polonia.

„O treime din populația Greciei face cumpărături online și suntem încântați să oferim și pe această piață în exclusivitate produse pentru casă de calitate și de o diversitate foarte mare, care provin de la mii de furnizori cu grijă selecționați. Ne dorim ca Vivre să ofere în Grecia o experiență inedită și colecții de produse care să stimuleze imaginația prin design, calitate și unicitate”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre.

Pe lângă campaniile limitate în timp și care durează câteva zile, cumpărătorii Vivre au acces și la colecții care sunt disponibile permanent în magazinul online al companiei, lunar putând alege din peste 10.000 de produse. Oferta Vivre este îmbogățită permanent și în fiecare zi se adaugă sute de produse la colecțiile existente, oferind astfel o gamă de o varietate de neegalat în mediul offline.

3 milioane de comenzi de la înființare și 10 milioane de produse vândute

La începutul lunii iulie, Vivre a depășit numărul de 3 milioane de comenzi realizate de la inființare până în prezent. Anual retailerul vinde peste 3.5 milioane de produse și acoperă o piață de 100 milioane de locuitori.  Magazinul online este vizitat anual de peste 8 milioane de persoane din cele opt țări în care se află.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...