Retailerul MAMBricolaj s-a listat la bursă

Retailerul de materiale de constructii MAMBricolaj (MAM) a debutat la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pe piata AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al BVB.

MAMBricolaj a fost infiintata in 2011 de Cristian Gavan, avand ca principale directii de business comercializarea de materiale si accesorii de mobila si produse conexe, bricolaj in mobila si oferirea de servicii de proiectare in mobila.

In prezent, compania are doua magazine in Bucuresti si un magazin online, fiind pregatita sa se extinda in alte arii metropolitane importante din tara.

Clientela MAMBricolaj include atat profesionisti si pasionati de mobila, cat si o categorie tot mai larga a publicului larg interesata de proiectarea si achizitia de mobila potrivit unor cerinte particulare de calitate si spatiu.

MAMBricolaj a strâns și 8,5 milioane lei într-un plasament privat

Societatea a derulat in septembrie 2020 un plasament privat, intermediat de SSIF TradeVille, prin care a atras aproape 8,5 milioane lei.

In cadrul plasamentului privat au fost subscrise 744.418, ceea ce a dus la o suprasubscriere cu 76% a numarului de actiuni scos la vanzare, de 423.000.

Pachetul de actiuni a fost cumparat de 65 de investitori, la un pret de 20 de lei/ actiune, ceea ce a oferit MAMBricolaj o capitalizare anticipata de aproape 33,9 milioane lei.

Fondurile atrase prin plasamentul privat vor fi folosite de companie pentru deschiderea de noi magazine in Bucuresti si alte orase precum Brasov, Cluj-Napoca sau Iasi.

Cine sunt acționarii MAMBricolaj

Fondatorul MAMBricolaj Cristian Gavan detine 67,51% din actiunile societatii, iar Petruta – Puica Gavan are 7,5% din titluri.

Diferenta de aproape 25% din actiuni este in portofoliile investitorilor care au subscris in plasamentul privat.

Ce afaceri a avut compania

De la infiintare si pana in prezent, MAMBricolaj a inregistrat o crestere continua si accelerata a cifrei de afaceri, urcand de la 1,4 milioane lei in 2011 la 29,4 milioane lei in 2019.

Totodata, societatea inregistreaza marje nete de profit substantiale: 11,18% in 2018, 9,4% in 2019, 13,6% in primul semestru al anului trecut.

In anul 2019, MAMBricolaj a consemnat un profit net de aproape 2,8 milioane lei, fata de putin peste 3 milioane lei in 2018.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...