Retailerul de electrocasnice Domo vinde polite RCA online

.

DOMO si Piraeus Insurance Broker au incheiat un parteneriat care permite achizitionarea de polite RCA direct de pe site-ul retailerului de electronice si electrocasnice.

Astfel, incepand cu aceasta saptamana, doritorii de polite RCA vor putea solicita asigurarea online, urmand cativa pasi simpli.

1. Siteul www.domo.ro pune la dispozitia solicitantilor un link ale carui functionalitati includ un calculator de rate RCA si un formular de comanda a politei.

2. Dupa lansarea comenzii prin completarea formularului, un reprezentant al Piraeus Insurance Broker va contacta clientul pentru confirmarea datelor si validarea solicitarii.

3. In functie de optiunea beneficiarului, polita RCA incheiata poate fi ridicata din sucursala Piraeus Bank Romania agreata de comun acord sau poate fi trimisa prin curier, la adresa indicata de client.

4. Plata politei se face fie prin ordin de plata, fie ramburs prin compania de curierat care a facut livrarea.

“Decizia de a vinde asigurari RCA prin site-ul www.domo.ro a venit din dorinta de a simplifica accesul clientilor la aceste produse. Este reconfortant sa stii ca poti incheia sigurarea RCA online, de acasa, evitand sa faci un drum in plus. Este o solutie care va eficientiza timpul si resursele tututor celor care vor apela la ea. Speram ca acest prim proiect sa aiba succes, astfel incat sa-l putem extinde si la nivelul altor tipuri de asigurari” spune Cristian Balanica, Director General Piraeus Insurance Broker.

Consumatorul care isi va cumpara polita RCA de pe www.domo.ro in perioada 01.02.2012-15.03.2012 va beneficia de un voucher de 15% reducere din valoarea politei oferit de Domo, valabil exclusiv pentru o achizitie pe www.domo.ro.

‘’Suntem constienti de importanta timpului pentru consumator dar si de beneficiul pe care trebuie sa-l primeasca acesta la o achizitie de orice fel. Venim astfel in intampinarea clientului nostru cu o oferta care sa-i permita achizitionarea de polite RCA online la un pret competitiv, dar totodata sa-i asigure o reducere substantiala la orice achizitie de electronice, electrocasnice sau IT&C de pe site-ul www.domo.ro . Pachetul de servicii oferit de DOMO este diversificat, oferind clientilor site-ului muzica si film, servicii foto, posibilitatea achizitionarii de bilete la concerte, carti si in curand noutati care vor fi cu siguranta pe placul consumatorilor.’’ declara Dinu Vlad E-Commerce Manager in cadrul Domo Retail.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...