Restaurant Kane, berărie și cafenea în clădirea Orzărie Fosta Fabrică

Fosta Fabrică, proiectul de consolidare și reconversie al fostei fabrici de bere Grivița, a semnat un parteneriat cu Kane pentru parterul clădirii Orzărie.

Clădirea este un fost siloz și unul dintre cele patru monumente aflate în plin proces de restaurare, consolidare și reconversie.

Parterul Orzăriei va include un restaurant, berărie și cafenea.

Fosta Fabrică va finanța amenajarea spațiilor în care vor funcționa restaurantul cu berărie și cafeneaua administrate de Kane.

Astfel, dezvoltatorul va investi în întreaga gamă de echipamente, instalații, instalații bere custom-made și amenajare de arhitectură necesare funcționării spațiilor respective.

Cum arată procesul de reconversie al Fabricii de bere Grivița

Investiția în proiectul Fosta Fabrică depășește 40 milioane euro, fiind cea mai mare consolidare și conversie de monumente realizată de un investitor privat în București.

După finalizare, estimată pentru 2022, proiectul va include berărie, restaurante, cafenea, brutărie, food-court, aprozar, salon de frumusețe, ateliere de pregătire profesională.

Proiectul va avea și elemente muzeale despre istoria Luther, spații culturale și de evenimente, spații de joacă pentru copii, co-working, spații de birouri.

În plus, vor fi realizate primele loft-uri din România, apartamente noi și spații publice.     

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...