Americanii de la Tejas Capital investesc 21 milioane euro în Restart Energy

Restart Energy a încheiat o rundă privată de investiții cu Tejas Capital (SUA) în valoare de 21 milioane de euro, la o evaluare a companiei de 87,5 milioane euro.

Compania are un plan pentru obținerea de finanțări în valoare de 500 de milioane euro necesare finalizării unor proiecte de energie verde de 500 MW în următorii cinci ani.

Totodată, compania intenționează să integreze o capacitate de stocare de cel puțin 200 MW, pentru furnizarea directă de energie către consumator.

Datorită liberalizării pieței, Restart Energy a atras 25.000 de clienți în primele șase luni, mai mult cu 50% față de proiecțiile anunțate la începutul anului.

Cantitățile de energie și gaze furnizate clienților finali în primele 6 luni ale anului au crescut cu 30%, respectiv 50%, față de aceași perioadă a anului trecut.

În luna februarie a acestui an, Restart a atras 3,3 milioane euro datorită primei sale emisiuni de obligațiuni dedicate dezvoltării și achiziției de active de producție a energiei regenerabile.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...