Restart Energy implementează un nou sistem de panouri fotovoltaice pentru Elis Pavaje

Restart Energy anunță semnarea unui nou contract în valoare de 120.000 euro cu compania Elis Pavaje, pentru instalarea unor fotogeneratoare voltaice cu o putere de 144 kWp.

Noul proiect presupune instalarea a 320 de panouri fotovoltaice, pe o suprafață de 1.450 mp, pe acoperișul unității Elis Pavaje din Petrești, județul Alba.  

Generatorul fotovoltaic va produce 3.800 MWh în următorii 25 de ani, însemnând o reducere a costurilor cu energia electrică de aproximativ 760.000 de euro. Investiția va fi amortizată în aproximativ 1 an.

Proiectul solar acoperă aproximativ 10% din necesarul de energie al companiei și presupune o reducere a amprentei emisiilor de carbon de 48 de tone și a deșeurilor radioactive cu 0,5 kg pe an.

Compania românească Elis Pavaje are o echipă de aproape 600 de oameni și o producție zilnică de peste 20.000 mp în patru fabrici din județele Alba, Prahova și Neamț.

CITEȘTE ȘI: Primul ansamblu rezidențial dotat cu panouri solare

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...