Rentakub, rețea de case de vacanță pentru închiriat la nivel național

Rentakub a dezvoltat o rețea de case de vacanță sub forma unor kub-uri din lemn, pentru închiriat la nivel național.

În acest moment sunt prezente case de vacanță ce fac parte din rețeaua Rentakub în Bacău, Băile Felix, Râșnov, Slănic Moldova, în derulare fiind Bran, Cluj și Constanța.

Ideea conceptului de a crea o rețea de case de vacanță, sub forma unor kub-uri din lemn, a pornit în 2018, iar la începutul anului 2019 a fost demarat un proiect pilot – satul de vacanță de la Slănic Moldova.

Investiția totală pentru dezvoltarea satului de vacanță cu o suprafață de 2.200 metri patrați ajunge la 250.000 euro. Satul cuprinde trei din modelele de kub-uri pe care Rentakub le propune.

Turistul închiriază o mini casă de vacanță, sub forma unor kub-uri din lemn cu design minimalist, aflată integral la dispoziția sa. Conceptul se orientează către turiștii interesați de cazare în propria lor casă de vacanță, chiar și cu o curte proprie.

Cum poți deveni partener Rentakub

Primul pas pentru a deveni partener Rentakub constă în achiziționarea unei case de vacanță, sub formă de kub.

În acest moment, sunt disponibile șapte modele de la 19 la 70 de metri pătrați. Prețurile pentru o casă de vacanță Kub încep de la 14.000 de euro și depășesc 40.000 de euro, în funcție de modelul achiziționat.

Durata de realizare a unei case de vacanțe kub este de aproximativ 60 de zile, iar pe șantier este construită între 5 și 10 zile, în functie de dimensiunea acesteia; casele de vacanță Kub fiind predate semifinisat.

Dacă partenerul optează pentru atragerea turiștilor prin rețeaua pusă la dispoziție de Rentakub, va primi un discount din prețul de achiziție a casei de vacanță kub.

Intrarea în rețeaua Rentakub, pentru atragerea turiștilor și promovarea kub-urilor, este gratuită, iar partenerul va plăti un comision de 7%, pentru turiștii veniți prin platforma rentakub.com.

Fiecare partener va beneficia de o interfață de administrare proprie pe platformă unde își poate gestiona singur rezervările și încasările.

Durata contractuală pe care viitorii parteneri și-o asumă pentru rămânerea în rețeaua Rentakub este de 3 ani.

Casele de vacanță Kub au o garanție de 10 ani pentru structură, iar dacă intervin defecte care țin de producție vor fi remediate fără costuri, de către producător, fiind produse de către compania parteneră Ecokit cu expertiză internațională în structurile de lemn.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...