Rent a car – tips and tricks pentru a beneficia de un serviciu perfect

Rent a car Bucuresti este un serviciu des utilizat in zilele noastre. Daca pana in prezent nu ai mai incercat astfel de servicii sau poate nu ai fost complet multumit de acestea, atunci este bine sa acorzi putina atentie viitorului contract.

Afla din randurile de mai jos ce trebuie sa faci pentru a putea conduce o masina inchiriata de la un serviciu rent a car Bucuresti.

Rent a car Bucuresti

Despre serviciul de inchirieri auto este bine sa stii ca este un serviciu destinat atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Poti inchiria o masina indiferent daca esti proprietarul uneia sau nu.

Tot ce conteaza este sa ai un permis de conducere valabil, emis de cel putin un an de zile si o varsta de minimum 19 ani. Companiile care activeaza pe piata din Romania iti pun la dispozitie diverse oferte menite sa te atraga, insa nu uita sa verifici conditiile esentiale de baza. Acestea se refera la: vechimea firmei de inchirieri auto, numarul de clienti detinuti, parcul auto, vechimea masinilor si numarul de km detinuti de acestea, review-urile clientilor, promotiile si ofertele disponibile.

Cum sa rezervi masina?

Procesul de rezervare on-line al unei masini este simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi indicatiile afisate pe site. Selecteaza modelul de masina dorit, perioada de inchiriere, locatia de preluare si predare. In cazul in care intampini dificultati poti apela firma si vei primi toate informatiile de care ai nevoie. Daca nu esti adeptul internetului, atunci ai la dispozitie varianta de a merge fizic la sediul firmei. Acolo vei completa cateva formulare si vei putea vedea parcul auto. Daca ai nevoie cat mai repede de un autovehicul exista posibilitatea sa primesti modelul care este disponibil pe stoc, indiferent de gama acestuia.

Asigurarea auto

Pentru a conduce o masina este necesar sa ai la tine documentele de baza. Printre acestea se numara si asigurarea obligatorie RCA. Inainte sa pleci cu masina inchiriata verifica daca ai o astfel de polita activa si daca este necesar sa platesti pentru ea. Suplimentar alege sa inchei si o polita de tipul Casco. Aceasta iti ofera protectie daca esti responsabil pentru producerea anumitor daune sau daca masina este avariata de autori necunoscuti. Mai mult, pot fi asigurati si pasagerii in cazul unor evenimente nefericite.

Cum poti intra in posesia masinii?

Dupa ce ai facut rezervarea si ai semnat contractul, un reprezentant al firmei de inchirieri auto va face inspectia masinii inainte sa ti-o predea. Specialistii recomanda sa participi cat mai activ la aceasta inspectie pentru a nu fi scapate diverse avarii, precum: zgarieturi, parbriz sau luneta fisurata, accesorii lipsa. Asigura-te ca inspectia este efectuata atat la exterior cat si la interior. Daca observi tu anumite daune, comunica-le reprezentantului pentru a le nota. Dupa efectuarea inspectie poti pleca cu masina si o poti conduce acolo unde ai nevoie.

Unde poti preda masina?

Alege sa predai masina intr-un loc accesibil tie. De exemplu: in zona locului de munca, a domiciliului sau la aeroport. Nu depasi termenul de predare pentru a nu plati taxe suplimentare. Bine este sa stii ca, daca mai ai nevoie de masina nu este necesar sa o returnezi si sa faci un nou contract. Contacteaza firma de inchirieri auto si transmite ca doresti sa prelungesti termenul de inchiriere. Se va face un act aditional la contractul initial si vei plati costul aferent.

Companii de inchirieri auto

Alege sa colaborezi cu o companie de inchirieri auto care iti este recomandata de prieteni, de familie sau care detine review-uri bune de la clienti. Acceseaza site-ul pricecarz.comsi vei descoperi un partener de incredere care iti pune la dispozitie cele mai bune servicii din domeniu! Pricecarz inchiriaza masini de cea mai buna calitate. Alege-i cu incredere.

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: +40751934934

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...