Renault Bucharest Connected, finalizat în doar 561 de zile

Globalworth a finalizat construcția proiectul Renault Bucharest Connected (RBC) la doar un an și jumătate de la demararea lucrărilor pe șantierul din zona de vest a Bucureștiului.

Cei aproape 58.000 de metri pătrați de spații de birouri, facilități și de centru de design au fost construiți în 561 de zile.

Construcția Renault Bucharest Connected a început în august 2017, iar lucrările au fost finalizate în luna februarie a acestui an.

Proiectul include 40.000 de metri pătrați de birouri de Clasa A, deserviți de un etaj subteran de 10.000 mp ce include aproximativ 240 locuri de parcare, la care se adaugă cele 760 aflate la suprafață.

De asemenea, proiectul înglobează și un centru de design de 8.000 de mp, iar angajații care vor lucra aici vor beneficia și de un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor. La toate acestea se adaugă și alte facilități precum un restaurant, sală de sport și un cabinet medical. 

Renault Bucharest Connected va fi prima clădire din portofoliul Globalworth certificată EDGE (“Excellence in Design for Greater Efficiencies”), oferit de IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale. O clădire care primește această certificare utilizează cu 20% mai puțină energie și apă, ceea ce are un impact pozitiv asupra costurilor de întreținere.

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...