Regus este jucătorul de co-working al anului

Regus primește distincția de CoWorking Player of the Year în cadrul galei Real Estate Magazine care a avut loc pe data de 27 noiembrie.

Regus a început activitatea din România în București, în anul 1999, și acum deține aproximativ 15.000 de mp de spații flexibile de lucru,  acoperind toate zonele de business ale orașului: Regus Sun in Sud, Regus  Anchor în vest, Regus Green Gate în centru-vest,  Regus City Center în zona Universitate, Regus Primavera – la Piața Romană, Regus Charles de Gaulle Gaulle, iar în nord  Regus  Floreasca, Regus  Hermes și Regus Iride.

„Pentru noi este o distincție care ne onorează. Suntem pionieri pe zona spațiilor de lucru flexible din România și ne bucurăm de această recunoaștere, într-o piață care se află în continuă creștere”, declară Ramona Iacob (Predescu), country Manager IWG România.

În luna octombrie a acestui an, IWG a lansat programul de francize Regus în România. Noul program le permite pentru prima dată operatorilor români de francize să intre în industria soluțiilor de lucru flexibile, o piață în plină expansiune, și să participe la dezvoltarea rețelei globale a IWG.

Oferta Regus se bazează pe sistemul de cluster franchise, ceea ce înseamnă că francizatului care dorește să dezvolte o afacere în piața de <serviced offices> i se atribuie o anumită regiune. De asemenea, francizatul trebuie să ia în considerare faptul că fiecare locație trebuie să respecte anumite standarde, respectiv un minimum de 1000 mp, să fie situată într-o zonă de clasă A a orașului și să includă peste 130 de stații de lucru.

Regus a creat o rețea puternică în peste 900 de orașe din 120 țări,  oferind birouri private all inclusiv, spații de co-working , săli de întâlniri și conferințe, pe care le pot accesa companii din toate colțurile lumii. Această infrastructură globală este menită să susțină dezvoltarea afacerilor oriunde în lume. 

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...