Regista oferă sprijin gratuit primăriilor încă nedigitalizate

În contextul pandemiei provocate de coronavirus, Zitec anunță că va oferi acces gratuit la două module ale aplicației de registratură și managementul documentelor Regista.

Astfel, instituțiile publice nedigitalizate pot solicita trei luni de licență gratuită pentru modulele Managementul documentelor și e-Guvernare.

Prin această acțiune, Zitec își propune să încurajeze autoritățile să înregistreze electronic documentele și cererile depuse de către cetățeni și să primească sesizări online, pentru a evita aglomerația, a limita cozile formate la sediul acestora sau a elimina complet nevoia unei vizite.

Ce este Regista

Regista este lider pe segmentul aplicațiilor de registratură și management al documentelor în administrația publică locală, ajutând în prezent la eficientizarea și digitalizarea activității interne din peste 500 de instituții publice și companii din 40 de județe din țară. Până în prezent, aplicația are peste 9.000 de utilizatori și au fost înregistrate peste 7 milioane de documente.

Rolul Regista este să automatizeze activitatea din administrațiile locale, guvernamentale și din companii, facilitând atât o comunicare optimă între departamente, cât și pe cea dintre funcționari și cetățeni, pentru o rezolvare electronică, rapidă și mult mai organizată a solicitărilor primite.

Modulul Managementul documentelor este foarte util pentru instituții în această perioadă, încurajând lucrul de acasă al personalului acestora. Cu ajutorul modulului, funcționarii pot înregistra electronic documentele, pot gestiona fluxul de lucru între departamente, precum și transmiterea lor între acestea. De asemenea, verificarea stadiului de rezolvare a sarcinilor se face într-un mod mult mai rapid și eficient. 

Totodată, Regista respectă codul administrativ și care facilitează comunicarea online dintre instituțiile publice și cetățeni, prin modulul e-Guvernare. Astfel, cetățenii pot consulta online starea documentelor publice, pot trimite cereri online sau pot depune sesizări electronice pentru diferite nereguli identificate pe raza localității. Toate acestea se pot face prin intermediul portalului asigurat de Regista, ce poate fi accesat de pe website-ul instituției.

Aplicația poate fi accesată de oriunde de către funcționarii publici sau angajații companiilor, fiind disponibilă direct din browser, fără instalare și cu toate informațiile stocate în siguranță în cloud Microsoft Azure.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...