Regina Maria lansează primele pachete medicale pentru studenți

Regina Maria lansează primele pachete medicale dedicate studenților, iar până pe 31 august, persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani beneficiază de noile pachete cu discount de 30%.

Segmentul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani rămâne unul dintre cele mai afectate de măsurile impuse de pandemie, de restricții și de izolare.

Peste 114.000 mii de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au accesat serviciile noastre în ultimul an, un procent semnificativ, pentru care am gândit o serie de pachete medicale speciale, a declarat Nirvana Georgescu, Director de Calitate și Siguranța Pacientului REGINA MARIA 

Potrivit unui studiu UNICEF, cel puțin unul din șapte copii și tineri a fost afectat în cea mai mare parte a ultimului an de reguli de limitare a deplasărilor, cu riscuri pentru sănătatea mintală și bunăstarea socio-emoțională.

Tranziția la cursurile online, minimizarea socializării și izolarea fizică, coroborate cu teama legată de noul virus, au condus la probleme medicale, atât fizice, cât și psihice.

În plus, tot mai mulți tineri se confruntă cu afecțiuni sau boli asociate stilului de viață pe care nu sunt obișnuiți să le comunice specialiștilor, apelând la autodiagnosticare.

Unele dintre cele mai invocate motive pentru care aceștia nu se prezintă la medic sunt fie pentru că „se simt sănătoși”, sunt „prea ocupați” și că a merge la medic „nu este convenabil.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...