Regina Maria lansează o platformă de e-commerce dedicată abonaților

Regina Maria lansează un magazin online, dedicat angajaților din companiile abonate la serviciile rețelei.

Noua platformă de e-commerce oferă abonaților existenți posibilitatea de a cumpăra pachete de servicii medicale pentru membrii familiei sau de a-și completa abonamentul oferit de angajator cu unul superior.

Ce oferă platforma

Pachete pentru membrii de familie – dacă abonatul deține un pachet de servicii medicale de la compania unde lucrează, poate cumpăra pentru familia sa unul dintre cele patru tipuri de abonamente din gama Expert.

Fiecare abonament are un preț standard, diferit în funcție de serviciile medicale incluse, cel mai accesibil fiind 45 de lei pe lună. Pachetele sunt concepute atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Upgrade pentru abonați – dacă abonatul are deja un abonament medical oferit de companie, îl poate completa cu un pachet superior.

Astfel, va beneficia de serviciile medicale din abonamentul Priority, un pachet complex care include sute de analize și investigatii, dar și acces la medicii din Parteneriatul Academic și la servicii din camera de gardă.

Abonamentul este disponibil atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Pe lângă toate beneficiile incluse în aceste abonamente, abonații pot accesa în continuare serviciile oferite prin Clinica Virtuală, platformă online care le oferă pacienților posibilitatea de a beneficia de consultații medicale de acasă.

În cele aproape 8 luni de la lansare, în Clinica Virtuală au fost înregistrate peste 130.000 de programări.

La aproape 25 de ani de la lansarea primelor abonamente medicale în România, portofoliul Regina Maria numără peste 630.000 de astfel de pachete și peste 5.000 de companii partenere.

- publicitate -

trebuie să citești