Regina Maria lansează abonamentul medical pentru românii din diaspora

Abonamentele DOR oferă servicii de prevenție prin consultații și controale online, în Clinica Virtuală, dar pot fi utilizate și cu ocazia revenirii românilor în țară, în locațiile Regina Maria.

Clinica Virtuală este o platformă de consultații online, care le permite pacienților accesul la aproape 500 de medici și 40 de specialități, din confortul casei lor.

Într-un an de la lansare, în Clinica Virtuală s-au înregistrat 300.000 de programări, câteva mii fiind realizate de români din afara țării.

Din feedback-ul primit românii își doresc să vorbească cu un medic în limba română – le este nu doar mai ușor să își descrie simptomele, ci se simt și mai confortabil.

Datele interne Regina Maria de dinainte de pandemie arată creșteri de 20% ale vizitelor în policlinici în luna august, perioadă în care foarte mulți români stabiliți în afară se întorc acasă.

În România, la nivelul anului 2018, cheltuielile cu prevenția au fost doar la jumătate din media europeană și doar 37% dintre români merg la medic pentru controale regulate.

- publicitate -

trebuie să citești