Regina Maria investește într-o nouă policlinică în București, în Primăverii

Rețeaua de sănătate Regina Maria anunță inaugurarea unei noi policlinici în zona de nord a capitalei, în Piața Charles de Gaulle, nr. 4-6.

Policlinica Regina Maria Primăverii preia operațiunile Policlinicii Dorobanți și își extinde capacitatea cu specialități și cabinete noi și o echipă medicală mult mai numeroasă.

Regina Maria Primăverii dispune de un spațiu mult mai amplu, investiția ajungând la peste 1 milion de euro.

Cu o suprafață totală de 1,165 mp, repartizați pe patru etaje, unitatea medicală oferă pacienților accesul la 33 de cabinete. De asemenea, adulților și copiilor le sunt puse la dispoziție cabinete dedicate recoltării de analize medicale.

O echipă formată din 110 medici furnizează servicii integrate de medicină internă, pneumologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, ecografie de sarcină, medicină de familie, cardiologie, ecografie cardiacă, nefrologie, ortopedie-traumatologie, oftalmologie, dermatovenerologie, neurologie, chirurgie plastică, chirurgie generală, diabet și boli metabolice, reumatologie, alergologie și imunologie, chirurgie și ortopedie pediatrică, pediatrie, neurologie pediatrică, nefrologie pediatrică și ecografie cardiacă pentru copii.

Până la sfârșitul anului, echipa medicală se va extinde până la aproximativ 150 de medici, implicit numărul specialităților medicale disponibile.

CITEȘTE ȘI: Regina Maria achiziționează Centrul Medical Bucovina din Suceava

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...