Regina Maria deschide prima policlinică multidisciplinară din Sibiu

Regina Maria continuă expansiunea centrelor medicale prin deschiderea primei policlinici multidisciplinare din Sibiu.

Prima policlinică multidisciplinară din Sibiu oferă acces la o echipă medicală de performanță, formată din peste 30 de medici.

Mai mult decât atât, în completarea serviciilor, echipa medicală din Sibiu colaborează îndeaproape cu medicii din Spitalul Regina Maria Brașov pentru tratarea cazurilor complexe, care necesită intervenții chirurgicale și spitalizare.

Noua policlinică multidisciplinară Regina Maria Sibiu este situată pe Str. Emil Cioran nr. 6, et. 2-3 și reunește 14 cabinete, având o suprafață totală de peste 430 mp.

Pacienții din Sibiu au acces la servicii de telemedicină în Clinica Virtuală, istoric medical disponibil în aplicația mobilă sau în platformă și opțiuni pentru programări online sau de self check-in.

Rețeaua era deja prezentă în Sibiu printr-o clinică dedicată angajaților Continental cu 23 de specializări medicale dedicate acestora, medici specialiști și acces complet la serviciile rețelei.

Centrul medical de pe platforma industrială Continental are o suprafață totală de 185 mp și le oferă angajaților companiei accesul la șase cabinete utilate cu echipamente de top.

Regina Maria are 71 de locații proprii și peste 310 clinici partenere în toată țara.

CITEȘTE ȘI: Regina Maria lansează primele pachete medicale pentru studenți

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...