Reduceri de vară la București Mall

În lunile iulie și august, București Mall își așteaptă vizitatorii cu reduceri de până la 90%.

Campaniei de summer sales i s-au alăturat peste 50 de magazine din București Mall, iar valoarea premiilor puse în joc – 2.500 de vouchere – ajunge la 125.000 de lei.

În iulie, primul centru comercial modern din România își întâmpină clienții cu reduceri care pornesc de la 30% și ajung până la 90% la produse disponibile în peste 50 de magazine. Mai mult, în perioada 20 iulie – 20 august, clienții care vor face cumpărături de minimum 100 de lei în orice magazin din București Mall vor primi vouchere de 50 de lei (în limita stocului disponibil), vouchere valabile în magazinele Mango, Debenhams, Colin’s, Sephora, Tommy Hilfiger și Collective în termen de 15 zile de la data primirii lor. Valoarea totală a celor 2.500 de vouchere se ridică la 125.000 de lei.

În campania de summer sales din București Mall, la categoria prețurilor reduse până la 70% intră numeroase branduri: Lee Cooper, Time Out, Optiplaza (rame și ochelari de soare), H&M (articole selecționate în limita stocului disponibil), Dehenhams (articole din colecția primăvară – vară 2016), Sensiblu (70% la produsele  L’Occitane), Accesorize, Splend’or, Sephora și CCC (produse selecționate) și Intersport. Totodată,  Samsonite a redus prețul articolelor cu 90%.

Reduceri de 60% oferă Office Shoes, Stefanel și Bata, iar articole disponibile la jumătate din preț se găsesc în București Mall la Bigotti, Yves Rocher, LC Waikiki, Tom Tailor, English Home, Tommy Hilfiger, BSB, Mothercare, Colin’s, Noriel, Champion și Massini. În plus, ECCO oferă 20% reducere la a doua pereche de încălțări, inclusiv cele cu prețul deja redus cu 40%, iar Teilor pune la dispoziția clienților, pe lângă alte oferte, bijuterii cu diamante reduse cu 10%.

Magazinele Il Passo, Musette, Coccodrillo, Gant, Lacoste și Debenhams (produsele selecționate de parfumerie, machiaj și îngrijire a pielii) contribuie la campania de summer sales a București Mall cu reduceri de 40%, iar la Adidas, D’S Damat, Diverta și Opticris clienților primului centru comercial modern din România li s-au pregătit reduceri de 30%.

Campania de summer sales din București Mall se încheie pe 31 august.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...