Reduceri de 50% la vasele de gatit in Real

sursa foto: market.brasov2u.ro

Pana la 20 iunie clienţii Real se vor beneficia de preţuri preferenţiale, cu reducere de 50% la produsele mărcii franţuzeşti de vase de gătit Pyroflam, pe baza completării unor carduri bonus primite la casele de marcat, în cadrul celei mai recente campanii de fidelizare organizate de lantul de hipermarketuri.

Fabricate în Franţa, rezistente la temperaturi cuprinse între -40°C si +800°C si cu 25 de ani garanţie, vasele de gătit Pyroflam din Vitro-ceramică sunt perfecte pentru orice bucătărie fiind cunoscute pentru versatilitatea utilizării: în cuptor, pe plita cu gaz, în frigider, în cuptorul cu microunde etc.

Un alt atribut important, dat de materialul din care sunt produse, este uşurinţa în întreţinerea lor, vasele fiind uşor de curăţat fie manual, fie în maşina de spălat vase.

Pentru fiecare 40 de lei cheltuiţi în hipermarketurile real,- din România, clienţii persoane fizice vor primi câte un autocolant cu un punct bonus, care se lipeşte pe cardul special primit de la casa de marcat.

După adunarea a 10 puncte bonus, clienţii îşi pot alege oricare dintre cele 7 produse care alcătuiesc gama Pyroflamaflate în promoţie (caserole rotunde de 1, 2 sau 3 l, caserolă ovală de 3,5 l, vas de gătit cu abur cu diametrul de 20 de cm şi tăvi dreptunghiulare cu două dimensiuni diferite).

Punctele bonus pot fi colectate în magazine până la data de 20 iunie, cardul bonus putând fi folosit până pe data de 4 iulie.

„Clienţii noştri s-au obişnuit deja: la fiecare campanie de fidelizare reuşim să aducem în atenţia lor produse din game calitative de top, tocmai din dorinţa de a le face cât mai accesibile tuturor. Aşa cum am procedat şi în cazul campaniilor anterioare, noua campanie se desfăşoară pe o perioadă îndelungată, tocmai pentru a le da ocazia cât mai multor clienţi să beneficieze de reducerea semnificativă de 50%, pe baza cumpărăturilor curente, fără eforturi suplimentare”, a spus Adriana Piţa, director de comunicare la Real Hypermarket România.

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui solicitant la Biroul de informaţii pentru clienţi şi la adresa: www.real.ro/pyroflam.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...