Redport Capital începe construcția fazei a treia a proiectului The Level Apartments

Redport Capital anunță startul lucrărilor la Faza III a proiectului The Level Apartments, ca urmare a obținerii autorizației de construcție. Proiectul este dezvoltat în patru faze, cu un total de 500 unități.

Faza III a proiectului The Level Apartments, localizat lângă sediul OMV-Petrom, se va întinde pe o suprafață construită supraterană de aproximativ 10.000 metri pătrați.

Până la sfârșitul anului 2025 vor fi disponibile încă 105 apartamente de tip studio, de două, trei și, în premieră pentru proiect, de patru camere, dintre care peste 70% sunt deja pre-contractate.

Ansamblul va dispune de 136 locuri de parcare în regim subteran și suprateran și 300 mp de zonă comercială și servicii, care va deservi atât viitorii rezidenți, cât și alți locuitori ai cartierului.

Valoarea investiției în Faza III depășește 13 milioane de euro, ce va fi finantata din fonduri proprii și finanțare bancară aprobată de către First Bank, aceasta din urmă acoperind 8.700.000 euro.

Faza IV, pentru care urmează să se obțină autorizația de construire, va include peste 200 de apartamente, iar odată finalizate toate cele patru etape, valoarea totală a investiției va depăși 60 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Electrogrup, proiect rezidențial în București dezvoltat de Nusco Imobiliara

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...