Recycle International „angajează” roboți software inteligenți Tailent

Trending

Roboții software inteligenți Tailent intră în domeniul protejării mediului prin eficientizarea serviciilor de colectare a deșeurilor.

Roboții vor fi utilizați de Recycle International în departamentele sale pentru a prelua activități repetitive care ocupă câteva ore în fiecare zi din timpul echipei.

Investiția în soluții Tailent face parte din strategia Recycle International de digitalizare, prin care se dorește creșterea cantității de deșeuri colectate.

Roboții specializați Tailent sunt accesibili și pot fi puși la treabă într-un timp scurt în orice companie, indiferent de domeniul de activitate.

Aceștia elimină procesele repetitive și oferă echipei timp să-și folosească abilitățile și creativitatea pentru activități mai relevante.

Recycle Internațional va folosi tehnologia Tailent pentru digitalizarea procesării extraselor bancare și introducerea lor automată în soluția ERP.

Parteneriatul cu Recycle International face parte din procesul accelerat de expansiune început de Tailent în 2020, atât în România, cât și pe noi piețe din lume.

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești