Record, producătorul elvețian de uși, va intra pe piața din România

Începând cu acest an Record va oferi în România soluţii complete de automatizare a căilor de acces, printr-un parteneriat strategic încheiat cu firma românească Aluterm Group. 

Parteneriatul Aluterm Group – Agta Record are ca obiectiv transformarea brandului în lider incontestabil de piaţă în România. Ajungerea la acest obiectiv se va realiza printr-un focus pe oferirea unor soluţii perfect adaptate la piaţa din România. Soluţiile Record urmăresc să răspundă complet necesităţilor proiectantului, constructorului şi antreprenorului.

Prin reţeaua naţională de parteneri, este asigurată instalarea rapidă şi planificarea corectă a mentenanţei astfel încât soluţiile Record să funcţioneze optim pentru mai multe decade.

Record înseamnă soluţii de uşi automate profesioniste – din fabrică şi până la utilizator produsul este proiectat, fabricat, asamblat, completat cu accesorii conexe, integrat, întreținut de o echipă de oameni pasionaţi şi pregătiţi profesional continuu printr-un program unic. Cea mai bună soluţie produsă, cea mai bună consultanță pe proiect, cea mai rapidă şi analitică ofertare, cea mai experimentată şi riguroasă instalare, cea mai eficientă mentenanţa şi servisare.

Mai multe informații pe siteul record-romania.com

În luna iunie, 2016 s-a lansat oficial şi site-ul brandului în România. Acesta aduce o abordare nouă, oferind o secțiune dedicată arhitecților dezvoltat pe 4 zone de interes: INSPIRAȚIE, DOCUMENTAȚIE, COLABORARE, INFORMAȚIE, COMUNITATE.

În site-ul Record România sunt disponibile o serie de materiale de prezentare, broșuri tehnice și informații necesare proiectării.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...