Record de vizitatori în Shopping City Timișoara

Peste 250.000 de timișoreni au luat cu asalt week-end-ul de deschidere Shopping City Timișoara, cel mai nou și mai modern centru comercial din afara Capitalei, inaugurat pe data de 31 martie de compania de dezvoltare și investiții New Europe Property Investments (NEPI).

Realizat în urma unei investiții în valoare de 83,8 milioane de Euro, centrul comercial regional dominant din vestul țării este construit pe un teren de 18 hectare, în 2 etape. Odată cu finalizarea dezvoltării, Shopping City Timișoara ajunge la o suprafață închiriabilă de 72.000 mp, deservind întreaga regiune de vest a țării.

„Suntem foarte mândri de rezultatele excelente înregistrate în zilele următoare deschiderii mall-ului către publicul larg. În sfârșit, județul Timiș are un centru comercial modern, capabil să deservească nevoile de diversitate, calitate și conveniență, mult dorite de localnici. Ne-am bucurat enorm să vedem că mixul de magazine și de opțiuni de petrecere a timpului liber, dezvoltat strategic de noi, s-a dovedit deja a fi un real succes.” a spus Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Cel mai nou concept de la Zara, Trafaluc, a înregistrat rezultate peste așteptări, la fel și branduri precum New Yorker, C&A, Lee Cooper, Timeout și Kenvelo, în vreme ce restaurantele și cafenelele din zona de food court au atins, la rândul lor, cifre record de vânzări.

Un interes major s-a observat și pentru articolele sportive oferite de Hervis, Intersport și Sport Vision, Shopping City Timișoara devenind astfel centrul comercial cu cea mai bună ofertă din vestul țării de îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente și accesorii necesare practicării sporturilor.

Totodată, mall-ul este primul din Timișoara care înglobează în aceeași locație o ofertă fantastică de divertisment, împreună cu o varietate de opțiuni de cumpărături, alături de un hypermarket (Carrefour) și de un magazin de bricolaj (Dedeman) – toate oferind acces facil la cea mai generoasă zonă de parcare, cu 2.700 de spații puse la dispoziția clienților în mod gratuit.

Pentru mai multe informații despre Shopping City Timișoara, puteți vizita www.shoppingcitytm.ro.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...