RebelDot vrea să angajeze o sută de persoane noi anul acesta

Compania a avut o creștere medie anuală de 80% în ultimii patru ani

Trending

RebelDot, dezvoltator de software din Cluj-Napoca, deschide 100 de poziții noi în 2023, într-o perioadă în care a obținut și certificarea Best Places to Work.

Compania vizează în 2023 o creștere de circa 60% a numărului de angajați, de la 180, în prezent, la peste 280 de angajați, în condițiile în care își propune scalarea parteneriatelor curente și a numărului de clienți.

Anul trecut RebelDot a deschis al treilea birou în țară și sediul principal al companiei, la Cluj-Napoca, în cadrul Buftea Business Center, adaptat modului de lucru hibrid.  

Compania a deschis, în noul sediu, și o cafenea cu circuit închis, accesibilă angajaților și invitaților acestora, RebelCafe.

Ce scor a obținut RebelDot la Best Places to Work

Rezultatele Best Places to Work arată o susținere de 96% a echipei de conducere, o apreciere de 92% pentru practicile de resurse umane ale companiei, o apreciere de 92% atât pentru locul de muncă, cât și pentru relațiile din interiorul companiei.

De asemenea, este de notat o implicare de 86% a angajaților în activitățile companiei: evenimente interne, activități de binefacere, activități de teambuilding etc. 

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Romanian Software a dezoltat noi aplicații software pentru telemuncă

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești