RebelDot deschide la Cluj-Napoca al treilea birou din România

Majoritatea celor 160 de angajați ai companiei lucrează, în prezent, în sistem hibrid

RebelDot, companie de dezvoltare software din Cluj, deschide al treilea birou în țară și sediul principal al companiei, la Cluj-Napoca, în cadrul Buftea Business Center, adaptat modului de lucru hibrid.

Compania are patru birouri fizice, în Cluj-Napoca, unde are două sedii, Oradea și Copenhaga (Danemarca).

Anul acesta, RebelDot are în plan și reamenajarea spațiului din Oradea, pentru a-l adapta lucrului hibrid. Cel de-al doilea birou deschis în Cluj-Napoca, sediul secundar al companiei, a fost deja optimizat muncii hibride.

Compania în Buftea Business Center, acolo unde a funcționat primul sediul al său, relocat în timpul pandemiei, într-un spațiu care oferea mai multă intimitate și respecta restricțiile impuse în acea perioadă.

De asemenea, a fost amenajată și o cafenea cu circuit închis accesibilă angajaților RebelDot și invitaților acestora, iar consumația este gratuită.

Recent, compania a lansat un mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone, Rebel Ventures, ce administrează strategia de investiții a companiei în start-up-uri care vin cu soluții la problemele de zi cu zi în zone precum healthcare, green energy, fintech și blockchain.

CITEȘTE ȘI: ManpowerGroup închiriază peste 1.000 mp în clădirea The Light One

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...