Real Baia Mare s-a transformat in Auchan

sursa foto: betaimpexconstruct.ro
sursa foto: betaimpexconstruct.ro

Auchan România a inaugurat pe 6 februarie 2014 la Baia Mare al zecelea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real și al treilea din acest an.

Pe o suprafaţă de vânzare de 6200 de mp, noul hipermarket Auchan Baia Mare oferă locuitorilor o gamă de 40.000 produse.
În domeniul nealimentar, Auchan Baia Mare a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine.
Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România:
Azi la Baia Mare marcăm două momente foarte importante: aducem diferența Auchan aproape de moroșeni și suntem la jumătatea planului nostru de transformare a celor 20 de magazine Real. Auchan Baia Mare a fost complet remodelat și adaptat special pentru băimăreni și le propune o gamă completă de peste 40.000 de produse ieftine şi cu preţuri permanent mici, oferte sezoniere, produse locale, târguri, evenimente și acțiuni comerciale inovante, într-un magazin modern, primitor şi confortabil’’.
Accesul la Auchan Baia Mare, situat în Centrul Comercial Arcade Baia Mare, este unul simplu şi rapid, atât pentru locuitorii orașului Baia Mare graţie modalităților de transport în comun (linia 51) cât și pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispunând de o parcare gratuită de 625 de locuri.
- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...