Ratele UniCredit Consumer Financing se pot plăti în rețeaua Altex

Clienții UniCredit Consumer Financing care dețin un împrumut sau un card de credit emis de companie pot achita sumele datorate și în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy din București și din întreaga țară.

Noul canal poate fi utilizat indiferent de tipul de produs pe care îl dețin, fie că este un card de credit UniCreditCard Principal, Premium sau Partener, un credit de nevoi personale, auto sau de consum.

Pentru a efectua plata ratelor aferente produselor financiare oferite de UniCredit Consumer Financing, clienții pot merge la orice casierie din cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy cu graficul de rambursare/tichetul de plată sau, în cazul cardurilor de credit, cu raportul de activitate, folosind pentru plată codul de bare imprimat pe acestea.

Plățile se pot face în numerar sau cu cardul de debit sau credit și nu sunt percepute comisioane.

Implementarea acestui proiect vine în contextul parteneriatului pe care UniCredit Consumer Financing și Altex l-au inițiat în anul 2015, în cadrul căruia clienții își pot achiziționa în rate produse electronice și electrocasnice din magazinele Altex și Media Galaxy cu ajutorul creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...