All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 5 aprilie | 2020

Raiffeisen Leasing, sprijin pentru clienți în contextul pandemiei COVID-19

Clientii au posibilitatea de a opta pentru o perioada de gratie de pana la 3 luni pentru plata capitalului, plus 3 luni de prelungire a perioadei contractului de leasing.

„Suntem pregatiti la nivel strategic si operational sa fim alaturi de clientii nostri prin masuri de suport rapide si flexibile pentru nevoile provocate de pandemia COVID-19. Discutam cu fiecare client din domeniile de activitate afectate pentru a intelege situatia cu care se confrunta si stabilim impreuna in ce maniera ii putem sprijini”, a declarat Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing.

- Publicitate -

Raiffeisen Leasing adreseaza clientilor rugamintea de a utiliza cu prioritate serviciul de semnatura electronica in relatia cu compania, care permite generarea unei semnaturi electronice calificate cu valoare legala si care are efectul juridic echivalent al unei semnaturi olografe.

Procedura se efectueaza integral online, fara hartie, pe o platforma securizata si certificata si dureaza in jur de doua minute. Solutia de semnatura electronica la distanta este certificata QSCD, in conformitate cu Regulamentul eIDAS.

- Publicitate -