Raiffeisen Bank lansează un credit bio pentru fermierii români

Raiffeisen Bank lanseaza creditul bio pentru fermierii care lucreaza suprafete certificate sau aflate in curs de conversie ecologica.

Este un credit cu o dobanda redusa fata de cea standard, cu sume mai mari acordate pe hectar si o perioada de rambursare extinsa.

Certificarea ce atesta cultivarea de suprafete ecologice sau aflate in curs de conversie ecologica este singurul document solicitat pentru acest tip de finantare.  

La sfarsitul primei jumatati a acestui an, soldul creditelor nete acordate IMM-urilor de Raiffeisen Bank a crescut cu 21% fata de T2 2020.

Banca ofera solutii de finantare, atat din surse proprii, cat si prin utilizarea programelor dedicate de garantare, cum este IMM Invest.

Raiffeisen Bank are peste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice si peste 300 de agentii in toata tara, aproximativ 700 de ATM-uri si 400 de masini multifunctionale.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...