Raiffeisen Bank face încă un pas spre agențiile fără casierii

Raiffeisen Bank a început instalarea în agenții a mașinilor Smart Dropbox, pentru depunerile de numerar realizate de companii care utilizeaza volume mari de cash.

La aceste mașini se pot depune sume în lei, euro, dolari americani, franci elvețieni și lire sterline, în limita a 20.000 de bancnote.

Până acum au fost instalate 20 Smart Dropbox în Alexandria, Baia Mare, Bârlad, Brașov, București, Buzău, Constanța, Craiova, Focșani, Horezu, Iași, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Roșiorii de Vede, Sibiu, Slobozia, Târgoviște, Târgu Mureș, Tecuci și Timișoara.

Numărul clienților care folosesc aceste mașini a ajuns la 150. Creditarea conturilor este automată, în aceeași zi. 

Identificarea clienților se face pe bază de QR code, iar după depunerea cash-ului se emite o chitanță cu datele de identificare ale companiei, precum și suma depusă.

Raiffeisen Bank a redus treptat numărul agențiilor care procesează manual operațiunile cu numerar, la aproximativ 100 de unități.

Banca are în România 2,2 milioane de clienți, peste 4.800 de angajați, 300 de agenții, 720 de ATM-uri, 400 de MFM-uri și o rețea de peste 24.300 de POS-uri. 

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...