Raiffeisen Bank acorda finantari de 5 milioane euro pentru startup-uri

Raiffeisen Bank va sprjini cu finantari totale de 5 milioane euro in jur de 100 de startup-uri romanesti care isi dovedesc determinarea in a inova si a se dezvolta.

Comunitatea Raiffeisen Factory numara deja peste 4.400 de antreprenori care s-au alaturat pe parcursul celor trei editii de pana acum ale programului.

200 dintre business-urile care au trecut prin portile fabricii au beneficiat de mentorat si finantare de peste 8 milioane euro.

Factory by Raiffeisen este destinat afacerilor inovatoare care sunt la inceput de drum, dar si celor aflate doar la stadiul de idee, indiferent de domeniul de activitate.

Pe parcursul concursului de idei, antreprenorii vor beneficia si de indrumare din partea unor consultanti in afaceri, de sesiuni de mentorat si de promovare a produselor sau serviciilor lor.

Programul este completat, anul acesta, de initiativa Startup Studio by Factory – un laborator de accelerare prin care antreprenorii pot discuta si dezbate ideile de afaceri.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...