Raiffeisen Bank acordă două credite companiei Teilor

Raiffeisen Bank a acordat companiei Teilor două credite în valoare de 1,6 milioane euro pentru capital de lucru și 5 milioane lei pentru investiții.

EximBank a emis garanții în numele și în contul statului român pentru cele două împrumuturi, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19.

Cele două finanțări de la Raiffeisen Bank, garantate în proporție de 90% de EximBank, vor permite societății să-și asigure necesarul de lichiditate pentru desfășurarea activității curente.

Teilor va face investiții în infrastructura IT și aplicații de e-commerce, respectiv dezvoltarea unui ecosistem digital, o platformă care va deservi și nevoile echipei, dar va avea incluse capabilități de tipul machine learning, sisteme de predicție și digitalizarea proceselor.

Teilor are peste 50 de magazine brick & mortar deschise atât la nivel național, cât și internațional: Bulgaria (Sofia) și Polonia (Varșovia).

În 2019, Teilor a înregistrat o cifră de afaceri de peste 160 milioane lei, în creștere cu aproximativ 30% față de anul precedent.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...