Radu Pojoga este noul CEO al Phonetastic GSM

Phonetastic GSM anunță că Radu Pojoga este, începând de astăzi, CEO. Rolul său va fi de a dezvolta compania și eficientiza procesele interne.

De asemenea, domnul Pojoga va gestiona și dezvoltarea parteneriatelor de distribuitor autorizat cu mai mulți producători, pentru România, Moldova și Bulgaria. Compania urmărește să obțină o mai bună poziționare în cele 37 de țări în care este prezentă.

George Mocanu, coproprietar al companiei și ocupant anterior al rolului de CEO, se va concentra, de acum, pe ariile de strategie și dezvoltare.

Anterior intrării sale în echipa Phonetastic, Radu Pojoga a lucrat între 2009 și 2019 în cadrul MoneyGram. Din 2019 până în prezent, a fost parte integrantă în dezvoltarea mai multor proiecte inovatoare, precum SymphoPay, Virtual Badge sau LiveConsent.

Phonetastic GSM a încheiat anul 2020 cu afaceri de 48 milioane Euro și țintește o creștere de aproximativ 20%, la finalul anului în curs.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...