Rădăcini Grup a închis 2020 cu afaceri de peste 107 milioane euro

Rădăcini Grup, unul dintre cele mai longevive business-uri din România, aniversează 30 de ani de la lansarea pe piața locală.

În prezent, compania deține trei divizii: auto, utilaje și imobiliare și are aproximativ 500 de angajați în cele șapte orașe în care își desfășoară activitatea.

La finele anului precedent, Rădăcini Grup a înregistrat afaceri cumulate de peste 107 milioane euro.

Activ pe piața auto încă de la începutul anilor 90, Rădăcini Grup este unul dintre pionierii industriei de profil.

Compania a devenit primul dealer Daewoo în București, moment în care și-a extins operațiunile prin deschiderea de showroom-uri și service-uri.

Ulterior, în portofoliu s-au alăturat branduri precum Opel, Chevrolet, Citroen, Mazda, Suzuki, Skoda, Volkswagen, Peugeot, Honda.

În prezent, rețeaua Rădăcini Grup este prezentă în șapte orașe: București, Brașov, Brăila, Constanța, Galați, Otopeni și Ploiești.

În ultimii ani o altă divizie a grupului, Rădăcini Estate, a intrat pe piața imobiliară prin proiectul rezidențial Aviației Tower, dezvoltat în două faze, în zona de nord a capitalei.

Prima fază a fost deja finalizată, iar livrarea celei de-a doua este preconizată pentru anul 2023.

Rădăcini Estate cumulează afaceri de cca. 45 milioane euro.

Divizia auto deține în continuare cea mai mare pondere din cifra de afaceri a grupului, cca. 76%, fiind urmată de imobiliare, cu cca. 20%, respectiv 4% echipamente și utilaje industriale

- publicitate -

trebuie să citești